Wachten op de biscuit stook
Het meest kritieke moment in het hele maakproces is het laden van de oven voor de biscuitstook. Dan is de klei helemaal droog en érg kwetsbaar. Je tikt er zó een oor of een staart af, als je even niet goed oplet.
Deze staan te wachten tot ik ze naar de garage breng, want daar staat mijn oven. Ziet er gezellig uit, zo.
En ik vind het altijd een opluchting als ze helemaal heel uit de oven zijn gekomen en dan vers biscuit-gebakken op de planken staan.
Deze staan klaar om te glazuren. En als dat er op zit worden ze nóg een keer gebakken, maar dan op hogere temperatuur.
Categorie: Dieren
Expositie agenda
Kunst en Meer op de Santspuy
Op 2 en 3 mei 2026 zal er werk van mij te zien en te koop zijn tijdens een erg sfeervolle kunstmarkt op de fraaie asperge- en wijnboerderij De Santspuy in Etten Leur.
Lees verder
Nieuwsbrief!
Zo'n 2 à 3 keer per jaar verstuur ik een nieuwsbrief. Daarin ontvang je foto's van mijn nieuwste werk en informatie over de evenementen waar mijn werk te zien zal zijn. Je kunt je ten alle tijde ook weer automatisch uitschrijven!

