Tijdens de onderstaande evenementen kun je werk van mijn hand bekijken.


NIET tijdens Delft Ceramica 2019

Van ervaren professional tot beginnende liefhebber: in het pittoreske centrum van Delft kun je tijdens de Delftse Keramiekdagen op 20 en 21 juli 2019 genieten van het werk van ruim 50 keramisten uit heel Europa. Ze tonen hun nieuwste werk en laten je kennismaken met de allerlei technieken en trends.

Dit jaar ben ik hier echter NIET aanwezig met mijn werk. De dagen vlak ervoor loop ik namelijk de Vierdaagse van Nijmegen!

Maar mijn plan is wel om volgend jaar wel weer aan Delft Ceramica deel te nemen, want het is een erg leuke markt.

Zaterdag 20 juli 10.00 -17.00 uur
Zondag 21 juli 10.00 -17.00 uur
De Markt te Delft

Zie voor meer informatie de website www.delftceramica.nl

 


Haagse Kunst- en Antiekdagen 24 augustus 2019

Dit jaar doe ik voor het eerst mee aan deze Haagse kunstmarkt. Die duurt het gehele weekend, maar ik ben alleen op de zaterdag aan de Lange Voorhout te vinden.

Antiek-, Curiosa-, Boeken- en Kunstmarkt
Dit jaar zijn er meer deelnemers dan ooit op het Lange Voorhout! De circa 185 stands staan verdeeld over het gehele evenemententerrein vanaf de Amerikaanse Ambassade tot aan de Kloosterkerk.
Keramiek- en Beeldhouwmarkt 
Kunstenaars uit binnen- en buitenland tonen deze dagen hun nieuwste werken aan het publiek. De kunstwerken bestaan uit handvervaardigde keramische (gebruiks)voorwerpen, unica keramiekobjecten, bronzen beelden, glas en autonome beelden geschikt voor binnen en buiten. Als bezoeker is dit de uitgelezen plek om een origineel kunstwerk te vinden.
Meer informatie: denhaag.com en hkad.nl

Grietmarkt Amerongen 14 september 2019

Met 75 kramen, duizenden bezoekers en honderden eters is de Grietmarkt één van de belangrijkste evenementen in de Utrechtse Heuvelrug met een gevarieerde aanbod aan kunst, design en biologische producten, acts, muziek, etc.

Waarschijnlijk ben ik daar met mijn werk weer aanwezig. Helaas is de organisatie altijd erg laat met het bevestigen van deelname, dus het is op het moment nog niet zeker.

Meer informatie: www.grietmarkt.nl. Let op de aanwijzingen rond het parkeren. Het oude centrum van Amerongen bestaat uit kleinere pittoreske straatjes waar beperkt parkeerplaats is, maar er zijn goede voorzieningen voor getroffen.

Zaterdag 14 september 2018
van 10.00 -17.00 uur
Margaretha Turnorlaan, Amerongen

 

Kijk voor meer informatie over Exposities en Markten in het verleden
de pagina Agenda archief of oudere berichten